Proje Kırşehir Sergisi

Projenin tüm ortakları Kırşehir ilinde buluşarak Tarihim Kültürüm Mirasım sergisi açtık. Srgiye Kırşehir Valisi,Kaymakam ,Milli Eğitim Müdürü ve birçok öğretmen ve öğrenci katıldı.

İZMİR boyozu ve kumrusu, Türkiye, Bulgaristan ve Azerbaycan ortaklı uluslararası 'Tarihim Kültürüm Mirasım' eTwinning projesi kapsamında Kırşehir'de sergilendi.

Tarihi ve kültürel değerlere sahip, ülke mirasına bağlı ve saygı hisseden nesillerin yetiştirilebilmesi için Kırşehir Menekşe Ahmet Yalçınkaya Anaokulu ve İzmir Haykıran Adem Saatçi İlkokulu kuruculuğunda başlatılan, Türkiye genelinde 30 il ile Bulgaristan ve Azerbaycan'ın da ortak olduğu 'Tarihim Kültürüm Mirasım' eTwinning projesinin tanıtım ve yaygınlaştırma sergisi, Kırşehir Ahi Evran Külliyesi'nde gerçekleştirildi.Sergide İzmir olarak kumru ve boyoz sergiledik.

04-02-2021

Yayın: 04.02.2021 - Güncelleme: 04.02.2021 12:04 - Görüntülenme: 238