2A Sınıfımız ETwinning projesi My Book Club With My Family in Distance Education projesi Ailemle Okuyorum Kitap Kulübü oluşturdular.Projenin ilk kitabı için anne çocuk zoom da buluşarak okumuş oldukları 'Küçük Kara Balık' kitabının sohbetini gerçekleştirdiler. Bir sonraki okunacak kitapları için önerilerde bulundular.ETwinning projesi olan My Book Club With My Family in Distance Education projesi için  kitap seçimini yaparak araştırma yaptılar. Yeni kitapları olan Kalbinaz Beklerken kitabını oy birlği ile seçtiler.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkürler eder başarılarının devamını dileriz.

30-11-202030-11-202030-11-2020

Yayın: 30.11.2020 - Güncelleme: 30.11.2020 13:55 - Görüntülenme: 301